Yardımcılar İlkokulu
YARDIMCILAR KÖYÜ YARDIMCILAR KÜME EVLERİ YARDIMCILAR ORTAOKULU NO: 98 TAŞLIÇAY / AĞRI

VİZYON

Okulumuzdaki her bireyin farklı bir kişiliğe sahip olduğu, topluma yapabileceği katkının da kendine özgü ve farklı olduğu inancını taşımaktayız. Öğrencilerin kişilik gelişimlerine müdahale etmeden onlara saygı duyar, korur ve gözetiriz. Bütün çalışmaların odak noktasının öğrenci olduğu doğrusundan hareket ederek, öğrencilere öğrenmesini öğretmeyi görev kabul ederiz.

MİSYON

Okulumuz: kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünmeye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra, yaşadığı çevrede lider bir kişi olmak için gerekli donanıma sahip, kendini ve çevresini değiştirebilecek mutlu ve umutlu güçlü karakterler yetiştirmeyi ilke edinmiştir.

Öğretim Şekli :Normal Öğretim.

Normal Öğretim.

Kalorifer.